Aktuelt

Storstilt markering av 10-års jubileet i Reu

Den 14. april 2010 hadde Amistad Reu-Tinn arrangert en kjempefest i forbindelse med 10 års jubileet til vennskapsgruppene. Vi dro ut til en stor arena i Reu med ambassadør Lars Vaagen i spissen. Der ble vi mottatt som kongelige med orkesterplass. Det var rørende og helt utrolig å se hvor mange venner vi har fått i løpet av disse 10 årene ; medlemmer av vennskapsgruppa, Vista Hermosa, Monte Cristo, Spor-deltagere, kreftforeningen og mange andre organisasjoner vi har hatt kontakt med opp igjennom årene som er gått. Det var tilskuere overalt på tribunene. Underholdningen startet med et kjent Marimbaorkester og fortsatte med kjente sangere og dansere. Deretter fulgte taler og overrekkelse av gaver fra de forskjellige organisasjonene. Hver og en av oss måtte en tur opp på scenen, ingen var glemt. Det var flott og høytidelig. Mer underholdning; ungdommene fra Monte Cristo var fantastiske med sine sketsjer både fra moderne tid og fra Maya-kulturen – skolerte, stolte ungdommer. Det samme med elevene fra Vista Hermosa, de er utrolig flinke med sine tradisjonelle danser, sangere, opplesing av dikt osv. Med andre ord ; en uforglemmelig aften!

Kommentarer er lukket